Wat vergoedt de verzekeraar?

Bij elke zorgverzekeraar gelden andere vergoedingsbedragen. Ook uw aanvullende verzekeringen spelen hierin een belangrijke rol.

Bij een nieuwe volledige gebitprothese:

  • Standaard een vergoeding van 75% van totale kosten; afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u het overige deel deels of volledig vergoed. Aangezien wij met de meeste zorgverzekeraars overeenkomsten hebben afgesloten, worden de kosten van de totale behandeling bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht echter in enkele gevallen betaald u uw eigen bijdrage (25%) aan ons.

Bij een nieuwe implantaat gedragen gebitsprothese:

  • Wanneer u een implantaat gedragen gebitsprothese aangemeten krijgt bedraagt uw eigen bijdrage 125 euro per kaakhelft. Het resterende bedrag wordt vergoed, inclusief de kosten voor de te plaatsen implantaten.

Bij een nieuwe partiële/ frame gebitsprothese:

  • Bij een partiële (gedeeltelijke) gebitsprothese is de vergoeding afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende tandartsverzekering.

Zorgpas
Voor een behandeling of reparatie van uw gebitsprothese zien wij graag dat u uw zorgpas van uw zorgverzekeraar en een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Zo kunnen wij ruim 95% van de declaraties rechtstreeks afhandelen met uw zorgverzekeraar.

Adres

Tooropstraat 172
6521 NX Nijmegen
(Bus: Stadsbus 8)

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag  –  08.00 – 17.00
Vrijdag  –  08.00 – 12.00

Telefoon

024-6844258