Meer dan 3 miljoen mensen in Nederland dragen een kunstgebit.

Gebitsprothesen 
Het grootste deel merkt nauwelijks het verschil met eigen tanden. Een kleine groep heeft in verschillende mate last van hun kunst gebit. Er zijn diverse oorzaken waardoor mensen last hebben van hun gebitsprothese. Wat de reden ook kan zijn wacht niet te lang en kom langs en laat er naar kijken. Het hoort er niet bij!

Een nieuwe gebitsprothese?
Een oorzaak kan zijn door het slinken van de beide kaakhelften kan zowel het boven- als ondergebit op den duur te los gaan zitten. Als dit gebeurt gaat herkent u dat aan bijvoorbeeld pijn in de mond, slecht kunnen kauwen, spraakproblemen en zelfs problemen met de spijsvertering. Dit is niet nodig!

Wij bieden graag hulp
Als een gebitsprothese slechts enkele jaren oud is, dan kan deze vaak aangepast worden. Aan de binnenzijde van het gebit wordt dan een “voering” aangebracht waardoor de gebitsprothese weer goed aansluit op het tandvlees en niet meer los zit. U ervaart uw kunstgebit weer zoals het hoort.
Een andere mogelijkheid is dat de tanden en kiezen afgesleten zijn en/of elkaar foutief raken. In dat geval is een algehele vervanging de beste optie.

Een regelmatige controle is de beste manier om uw gebitsprothese in topconditie te houden zodat u kunt blijven genieten.

Adres

Tooropstraat 172
6521 NX Nijmegen
(Bus: Stadsbus 8)

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag  –  08.00 – 17.00
Vrijdag  –  08.00 – 12.00

Telefoon

024-6844258