Tand gebroken, kunstgebit gescheurd of gebroken?

Een tand of kunstgebit dat is gebroken of gescheurd zorgt voor veel ongemak
Toorop Tandprothetiek begrijpt dat daarom worden deze kunstgebit reparaties met spoed uitgevoerd. U heeft hier geen verwijzing van een tandarts voor nodig.

Reparaties aan een volledige prothese worden 100% uit de basisverzekering vergoed. Reparaties van een partiële prothese gedeeltelijk uit een aanvullende tandartsverzekering.

Klaar terwijl uw wacht
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als er een tand is gebroken, de gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling te voorkomen. In de meeste gevallen is een afspraak niet nodig en kunt u uw reparatie aanbieden op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Uw gebit is weer als vanouds!

In het geval van een aanpassing of bijplaatsing van een tand of kies aan een partiële gebitsprothese verzoeken wij u om telefonisch een afspraak te maken voor de afdruk voorafgaand aan de reparatie. In de meeste gevallen kunt er op wachten. Een reparatie kan 30 tot 45 minuten in beslag nemen.

U kunt terecht van maandag t/m donderdag van 08.00 – 17.00 uur en vrijdag van 08.00 – 12.00 uur. Voor reparaties aangeboden tot een half uur voor sluitingstijd geldt de “klaar terwijl u wacht” service.

Adres

Tooropstraat 172
6521 NX Nijmegen
(Bus: Stadsbus 8)

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag  –  08.00 – 17.00
Vrijdag  –  08.00 – 12.00

Telefoon

024-6844258